Anieri vastu tuntakse huvi Rootsi kõrgliigast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Eesti koondise särgis
Henri Anier Eesti koondise särgis Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier võib Rootsi meedia andmetel liituda sealse kõrgliigaklubi Kalmar FF-iga. Eile lõpetas Anier lepingu Šotimaa esiliigas mängiva Dundee Unitediga.

Kalmari spordidirektor Thomas Andersson-Borstam ei soostunud ajalehele Östra Smaland Nyheterna üleminekut kinnitama. Šotimaa ajaleht Evening Telegraph kirjutas eile, et Anier on nende andmetel pidanud läbirääkimisi ka kahe Norra ning ühe Hollandi klubiga.

Kalmar FF hoiab Rootsi kõrgliigas 17 vooru järel 21 punktiga 11. kohta. Klubi suurim väravakütt Marcus Antonsson liitus tänavu suvel Leeds Unitediga ning nüüd vajatakse uut ründejõudu.

Kalmari meeskonna kuulsaim mees on nende 28-aastane kapten Rasmus Elm, kes on 39 korda esindanud ka Rootsi rahvuskoondist. Varem on Elm kuulunud ka AZ Alkmaari ja Moskva CSKA ridadesse.

Rootsi liiga suvine üleminekuaken sulgub 11. augustil. Seega peaks Anieri ja Kalmari võimalik liitumine selguma lähipäevil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles