Bolt: olümpiakülas on igav

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt demonstreeris pressikonverentsil ka enda tantsusamme.
Usain Bolt demonstreeris pressikonverentsil ka enda tantsusamme. Foto: SCANPIX

Jamaika sprinter Usain Bolt on enne võistlusstarte enesekindel, sõnades, et ootab juba kolme kuldmedali võitmist. Samas tunnistab mees, et nädal aega enne võistlusi olümpiakülla tulles ei arvestanud ta sellega, et seal on.. igav. 

«Ma ei jõua võistlusi ära oodata. Ma lihtsalt tahan joosta. Praegu on siin igav olnud, sest olen lihtsalt niisama istunud ning treeninud. Ma vist polegi oma võistlust kunagi nii kaua olümpiakülas oodanud. Tavaliselt oleme olümpiakülla jõudnud neli või viis päeva enne võistlust, kuid sel korral tulime juba nädal varem,» rääkis Bolt CNNile.

«Ma võidan 100 meetri jooksu, kuid ma ei ole kunagi hakanud aega ette ennustama. Olen seda vältinud, sest kunagi ei või teada. Plaanin võita kõik kolm kuldmedalit, sest minu jaoks ei ole kunagi midagi muud laual,» jätkas Bolt.

Kuigi aegasid Boldile ennustada ei meeldi, on ta endi sõnul 200 m võimeline maailmarekordiks. «Usun, et suudan 200 m maailmarekordi purustada. Ma ei tea, kas see on võimalik, aga soovin joosta alla 19 sekundi.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles