Argentiina vanameistrid näitasid Horvaatia noortele staaridele koha kätte

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiina liidrite hulka kuuluvad Luis Scola (vasakul) ja Carlos Delfino.
Argentiina liidrite hulka kuuluvad Luis Scola (vasakul) ja Carlos Delfino. Foto: JIM YOUNG/REUTERS

Rio olümpiamängude korvpalliturniiril sai teise võidu Argentiina, kes alistas B-grupi kohtumises Horvaatia 90:82.

Esimese poolaja 46:40 võitnud Argentiina läks kolmandal veerandajal parimal juhul ette koguni 20 punktiga, aga Horvaatia suutis siiski vahet vähendada ja lõpuminutitesse pisut pinget tuua. Tagasitulek siiski ei õnnestunud ja seisul 81:85 said Horvaatia peatreener Aco Petrovic ja tagamängija Luka Babic tehnilise vea.

Argentiina resultatiivseim oli 36-aastane Luis Scola, kes viskas 23 punkti ja võttis maha üheksa lauapalli. 39-aastane Manu Ginobili lisas 13 punkti ja 36-aastase Andres Nocioni arvele jäi 11 silma. Horvaatiat vedas 22-aastane Dario Saric 19 punkti, 10 lauapalli ja 7 resultatiivse sööduga. 27-aastane Bojan Bogdanovic viskas 18 ja 21-aastane Mario Hezonja 16 punkti.

Argentiinal on koos Leeduga B-grupis kaks võitu, üks võit on Horvaatial ja Brasiilial ning vaid kaotuseid on saanud Hispaania ja Nigeeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles