Korvpalli Ühisliigas peetakse esimest korda Tähtede mäng

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk mulluse hooaja Ühisliiga mängust Kalev/Cramo ja Nymburki vahel.
Hetk mulluse hooaja Ühisliiga mängust Kalev/Cramo ja Nymburki vahel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Kalev/Cramo osalusel peetav korvpalli VTB Ühisliiga kinnitas hooaja 2016/17 mängukalendri. Põhiturniir algab 2. oktoobril 2016 ja lõpeb 23. aprillil 2017. 14 osalevat meeskonda peavad kaheringilise turniiri, igaüks mängib igaühega kodus ja võõrsil.

Kalev/Cramo esimene vastane on 5. oktoobril võõrsil Peterburi Zeniit, kodusaalis peetakse esimene kohtumine alles 31. oktoobril, mil võõrustatakse Astana meeskonda.

Lisaks toimub esimest korda Ühisliiga ajaloos Tähtede mäng, mis on planeeritud 14. veebruarile.

«VTB Ühisliigas mängivad Euroopa ja maailma korvpalli tõelised tähed,» märkis Ühisliiga peadirektor Ilona Korstin.

«Tähtede mäng aitab populariseerida nii korvpalli kui ka Ühisliigat, avada meie tšempionaadi kogu potentsiaali. Eelseisval hooajal osaleb 14 meeskonda, mänge tuleb vähem ja seetõttu leidsime pärast klubidega kooskõlastamist kalendris selle ürituse korraldamiseks optimaalse päeva. Liiga teeb omalt poolt kõik, et Tähtede mäng oleks nii fännidele kui ka sponsoritele särav ja meeldejääv üritus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles