Montenegro olümpiaametnikud rööviti Rios paljaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Montenegro olümpiakoondis avatseremoonial.
Montenegro olümpiakoondis avatseremoonial. Foto: SCANPIX

Montenegro Olümpiakomitee liige Nikola Djurovic, diplomaat Miljan Mugosa ning kaks Brasiilias elavat montenegrolast (Bozidar Saranovic ja Nikolas Vukasovic) rööviti Rio olümpiamängudel relvastatud kurjategijate poolt Rio de Janeiro lennujaama lähedal paljaks.

Seni teadmata röövlid korraldasid sihiliku autoavarii, mispeale tungiti Montenegro olümpiakomiteele kuulunud autosse ning võeti relvaga ärgitades neilt ära nii isiklikud esemed kui ka sõiduvahendi. «Ma olen tõsisest juhtumist teatanud Rahvusvahelise Olümpiakomitee (ROK) liikmeid ning kuulsin, et kaaperdatud auto leiti olümpiaküla lähistelt,» rääkis Montenegro Olümpiakomitee liige Popovic. Lisaks hoiatas mees montenegrolasi, et nad ei väljuks turvatsoonist, nagu sportlaste olümpiaküla, spordiväljakud ja olümpiapark.

Popovici sõnul keegi vigastada ei saanud. Seoses juhtumiga saatis Montenegro välisminister Brasiilia ametikaaslastele protestinoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles