Rahanappus sunnib legendaarset Pacquaiot tippsporti naasma

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao ajutiselt karjääri lõpetanud kohtumises Timothy Bradley'ga.
Manny Pacquiao ajutiselt karjääri lõpetanud kohtumises Timothy Bradley'ga. Foto: SCANPIX

Endine profipoksi supertäht, ainuke maailmameistrivõistlustel kaheksas erinevas kaaluklassis võidutsenud, filipiinlane Manny Pacquiao tunnistas, et tuleb taas ringi, kuid seda vaid raha pärast.

Olenemata sellest, et ta valiti maikuus Filipiinide senatisse, kavatseb 37-aastane Pacquiao võidelda novembris kergkeskkaalu meistri Jessie Vargasega. «Poks on minu põhiline sissetulekuallikas. Ma ei saa tugineda riigiametnikule makstavale palgale. Lisaks endale aitan ma finatsiliselt oma perekonda, kuid tihtilugu tulevad ka teised inimesed minu käest abi küsima,» rääkis Pacquiao.  

Filipiinide poksiekspert Ronnie Nathanielsz kaasmaalase võidus niivõrd kindel pole. «Manny on viimastel aastatel aeglasemaks muutunud, mistõttu pole ta kindlasti selline võitleja nagu varem ehk tippvormist jääb ta kaugele,» rääkis Nathanielsz.

1995. aastal profikarjääri alustanud Pacquiao nimel on 66st võitluskohtumisest kirjas vaid kuus kaotust ning 38 nokaudiga lõppenud matši. Tippspordist astus ta tagasi aprillis, pärast ühehäälset võitu Timothy Bradley üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles