Karjääri viimast võistlust tegev Kati Tolmoff kaotas Rios avamängu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Sulgpallur Kati Tolmoff tõmbab Rio olümpiaturniiriga sportlaskarjäärile joone alla. Naiste turniiri alagrupi esimeses heitluses läks Tolmoff maailma edetabeli neljanda reketi Ratchanok Intanoniga (Tai) ja kaotas geimidega 0:2 (14:21, 13:21). Homme mängib Tolmoff Hongkongi esindaja Pui Yin Yipiga. Kolmesest alagrupist pääseb 16 hulka vaid grupi võitja.

Enne mängu: Tolmoffi avavastane Ratchanok on 2013. aasta maailmameister, maailma edetabelis hoiab ta neljandat kohta. «Olin ju üks viimaseid, kes kvalifitseerus, seetõttu ei saanud nõrka gruppi tulla. Analüüsin õhtul veel läbi vastased, Intanoniga olen varem kohtunud, nõrku külgi tal ei olegi, saan pingevabalt mängida. Mulle see sobib, kui ma pole favoriit,» ütles Tolmoff, kes pärast olümpiat tõmbab karjäärile joone alla.

«Ümber mõtlema ei hakka, vorm on hea, aga sellega mu karjäär lõpeb. Vanus on juba ka selline ja laste kõrvalt on raske. Seni naudin siinolemist, olümpia on eriline sündmus,» lisas ta.

Homme mängib Tolmoff Hongkongi esindaja Pui Yin Yipiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles