Kaaberma: teised ei toetanud Embrichit (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk (vasakul) ja Irina Embrich.
Kristina Kuusk (vasakul) ja Irina Embrich. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpial naiste epee vehklemise võistkonnavõistluses pronksimatšis Venemaale kaotanud Eesti naiskonna liider Irina Embrich tunnistas, et jäi oma vehklemisega rahule, kuid kokkuvõttes polnud tema heast esitusest kasu. «Võidab ja kaotab ikkagi võistkond,» sõnas ta. «Kahjuks ei suutnud naiskonna ülejäänud liikmed anda täna endast maksimumi. Sellest on kahju, sest tegelikult vehklevad nad ju väga hästi.»

Embrich lisas, et tavaliselt suudavad nad võistluses üksteist täiendada - kui kellelgi asjad ei õnnestu, siis suudab keegi teine vedada. Seekord nii ei läinud. 

Koondise peatreener Kaido Kaaberma oli sama meelt. «Üksi pole võimalik võita. Täna Embrich üksi vehkles, teised olid kehvad. Ülejäänud kolm naist ei toetanud teda,» leidis Kaamberma. «Need olid neile esimesed olümpiamängud, ilmselt jäi asi vaimu taha. Füüsiliselt olid kõik võistluseks valmis.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles