Naiste 100 meetri vabaltujumises läks kuldmedal olümpiarekordiga jagamisele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simone Manuel ja Penny Oleksiak
Simone Manuel ja Penny Oleksiak Foto: DAVID GRAY/REUTERS

Naiste 100 meetri vabaltujumise kuldmedal läks USA ujuja Simone Manueli ja Kanada ujuja Penny Oleksiaki vahel jagamisele, sealjuures ujusid naised välja olümpiarekordit tähistava aja 52,70.

Pronksmedali võitis rootslanna Sarah Sjöström (52,99), kelle on Riost ette näidata veel 100 meetri liblikujumise kuld ning 200 meetri vabaltujumise hõbe.  Manuelil on tänase kuldmedali kõrval Riost võidetud naiste 4x100 meetri vabaltujumise hõbe ning Oleksiaki on Riost võitnud 100 meetri liblikujumise hõbemedali ning pronksmedalid naiste 4x100 ja 4x200 meetri vabaltujumises.

Rootslanna Sarah Sjöström võitis 100 meetri liblikujumises pronksmedali. Kokku on tal Riost ette näidata kolm medalit. Foto: Reuters
Rootslanna Sarah Sjöström võitis 100 meetri liblikujumises pronksmedali. Kokku on tal Riost ette näidata kolm medalit. Foto: Reuters Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles