Hea töö: nii Kanter kui Kupper jõudsid kettaheite lõppvõistlusele (3)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rio olümpiamängude kergejõustikuprogrammis oli täna lõunal kavas meeste kettaheite kvalifikatsioonivõistlus. Gerd Kanter sai A-grupis kirja tulemuse 64.02, Martin Kupperi parimaks jäi B-grupis 62.92. Kokkuvõttes andis see Kanterile kahe grupi peale viienda ja Kupperile kümnenda koha, mis tähendab, et mõlemad mehed kvalifitseerusid homme kell 16.50 algavale lõppvõistlusele.

Üllatuslikult jäid 12 parema hulgast välja poolakas Robert Urbanek ja sakslane Robert Harting, kes said vastavalt 15. ja 17. koha.

Kohe esimeses grupis asub võistlustulle Pekingi olümpiavõitja Gerd Kanter, kes heidab kuuenda mehena. Varajases (Rio aja järgi alustatakse kell 9.30 hommikul) grupis teevad tuntumatest meestest kaasa veel Fedrick Dacres, Daniel Stahl, Lois Maikel Martinez, Daniel Jasinski, Pjotr Malachowski, Jorge Fernandez ja Benn Harradine.

B-grupis tuleb üheksandana heitesektorisse Martin Kupper. Teiste seas alustavad koos temaga kell 16.55 võistlust veel Zoltan Kövago, Ehsan Hadadi, Robert Urbanek, Philip Milanov, Christoph Harting, Frank Casanas ja Robert Harting.

Kvalifikatsiooninorm on täna 65.50. Kui seda piisav arv mehi ei täida, siis pääseb lõppvõistlusele 12 paremat.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles