Jalgpalli otsepilt: Nõmme Kalju alistas võõrsil Sillamäe

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 23. voorus kohtusid Sillamäel sealne Kalev ja tabelis nende ees neljandal kohal olev Nõmme Kalju. Mängu võitis seisuga 1:0 Kalju, värava lõi 56. minutil Maximiliano Achille Ugg.

Postimees tõi kell 19 Sillamäel Kalevi staadionil algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Enne mängu:

POSTIMEHE TELEMÄNG

Sillamäe Kalev - Nõmme Kalju

Reedel 12. augustil kell 19.00 Sillamäel Kalevi staadionil

Liigatabelis on Nõmme Kalju 42 punktiga neljandal ja Sillamäe 31 punktiga viiendal kohal. Samas on vahepeal euromängudega hõivatud olnud Kaljul lähimast jälitajast kaks kohtumist vähem peetud. Sillamäe leidis suve keskel hea hoo, kui järjest võideti neli mäng ja löödi neis kokku 15 väravat, kuid eelmises voorus jäädi 1:2 alla Tallinna Levadiale.

Kalju on samal ajal olnud raskustes tiheda mängugraafikuga ning viimati lepiti Paide Linnameeskonna vastu kodus 1:1 viigiga, kusjuures eduseis anti käest alles mängu viimastel sekunditel. Enne seda viigistati ka 0:0 Pärnu Linnameeskonnaga ning nii jäädakse nüüd tabelijuhist Infonetist maha üheksa, teisel kohal olevast Levadiast seitsme ning kolmandaks kerkinud Florast ühe punktiga. Tõsi, võrreldes Infonetiga on Kaljul varuks üks ning Levadia ja Floraga kaks kohtumist.

Hooaja esimese omavahelise mängu võitis Kalju märtsis avavoorus Hiiu staadionil 2:0. Teine kohtumine peeti juunis Sillamäel ja kuigi Kalev läks poolajapausile eduseisus, tuli neil lõpuks tunnistada Kalju 3:1 paremust.

Sillamäe poolel ei saa mängukeelu tõttu kaasa teha keskkaitsja Igor Dudarev.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Nõmme on näitas head mängu Euroopa liigas ja on kindlasti ohtlik vastane Premium liigas. Meil on olnud erinevaid mänge omavahel, aga iga mäng jäi meelde selle põnevuse tõttu. Loodan, et juhtub nii ka sel mängul ja mõlemad võistkonnad annavad ennast kõik väljakul. Ja sellises olukorras meie ülesanne on korjata maksimumpunktid.»

Sillamäe ründaja Aleksandr Volkov: «Nii meil, kui ka Kaljul on vaja punkte võtta. Saab olema väga huvitav mäng ja omalt poolt me tahaksime kutsuda staadionile kõiki fänne, et rõõmustada neid väravate ning võiduga. Kõik staadionile!»

Kalju peatreener, mulluse hooaja alguses veel Sillamäed juhendanud Sergei Frantsev: «Sillamäe meeskond on ennast viimase kuu jooksul hästi täiendanud ja näitas tugevat mängu Levadia vastu. Meid ootab ees raske mäng!»

Kalju poolkaitsja Artjom Dmitrijev: «Mängud võõrsil on alati raskemad kui kodus, eriti Ida-Virumaal. Peale kahte viiki kodus on meil aeg uuesti rõõmustada oma toetajaid võiduga!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles