Eelsõidus teist aega näidanud Ojaste jäi MMil finaalist välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste
Triin Ojaste Foto: Raigo Pajula

Otepääl jätkuvatel juunioride ja U23 MMil jõudis U23 klassis naiste klassikasprindis ainsa eestlannana stardis olnud Triin Ojaste poolfinaali, kus ta sai oma sõidus viienda koha. Kokkuvõttes andis see Ojastele MMil üheksanda koha.

Kuldmedali teenis Otepääl soomlanna Kerttu Niskanen, kes teenis võidu suure ülekaaluga. Medalile jõudsid veel norralanna Britt Nydal ja rootslanna Jennie Öberg.

Poolfinaalid:

Ojaste tuli rajale teises poolfinaalis, kuid eelsõidus teist aega näidanud Ojaste jäi viiendaks ning sellega on tema jaoks võistlus lõppenud.

Veerandfinaalid:

Ojaste sai oma veerandfinaalis rootslanna Hanna Brodini järel teise koha ning pääses poolfinaali.

Eelsõidud:

Eelsõidus näitas parimat minekut soomlanna Kerttu Niskanen, kes edestas teise koha välja sõitnud Ojastet 2,08 sekundiga.

Veerandfinaalis läheb Ojaste vastamisi rootslanna Hanna Brodini, prantslanna Manon Locatelli, kanadalanna Emily Nishikawa, sloveenlanna Alenka Cebaseki ja veel ühe rootslanna Lisa Larseniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles