Poola siirdunud Puri: tahtsin oma elus midagi muuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri hakkab uues klubis kandma särki numbriga 7.
Sander Puri hakkab uues klubis kandma särki numbriga 7. Foto: korona-kielce.pl

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Sander Puri siirdub esimese eestlasena mängima Poola kõrgliigasse, eile allkirjastas ta pooleaastase laenulepingu liigatabelis 4. kohal paikneva Kielce Koronaga.


Leping näeb ette ka seda, et laenuperioodi lõppedes võib klubi Puri mängijaõigused endale osta.
Viimase aasta kuulus Puri Kreeka klubi AE Larissa ridadesse, aga kuna klubi sipleb madalseisus ja Puri eriti mänguaega ei saanud, soovis 22-aastane eestlane lahkuda ning klubi talle takistusi ei teinud.

«Tahtsin oma elus midagi muuta,» sõnas Puri eile päeval Korona korraldatud pressikonverentsil. «Larissa oli liigatabelis viimasel kohal, kõik ei läinud nii, nagu pidanuks. Kui Korona pakkumise tegi, otsustasin selle vastu võtta. Olen väga õnnelik, et siia tulin.»

Poola kõrgliiga sügisringi ehk 15. vooru järel paikneb Korona 16 klubi seas 25 punktiga (seitse võitu, neli viiki, neli kaotust) 4. kohal, jäädes liidrist Bialystoki Jagielloniast viie punkti kaugusele.

Koronasse kuulub peale Puri kuus välismaalast: kolm serblast, kaks brasiillast ja üks bosnialane.
«Lugesin Korona kohta veidi internetist. Tean, et meeskond on praegu tabelis neljas ja heitleb medali eest,» avaldas Puri. «Loodan, et meil õnnestub ka eurosarja pääseda, püüan klubi selles aidata.»

Korona peatreener Marcin Sasal oli Puri liitumise üle äärmiselt õnnelik. «Olen kaks kuud selle ülemineku kallal tööd teinud, meil õnnestus saada väga hea jalgpallur,» rõõmustas ta. «See, et 22-aastane mängija on juba 23 korda koondises mänginud, näitab nii mõndagi. Ta on väga perspektiivikas jalgpallur.»

Puri osales pärast eilset pressikonverentsi ka meeskonna treeningul, homme sõidab ta koos kaaslastega Küprosele talvisesse laagrisse. Oma debüüdi Korona eest teeb ta tõenäoliselt 26. veebruaril mängus Zaglebie Lubiniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles