Galerii: Raul Must kaotas olümpial kindlalt maailma viiendale reketile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti sulgpallur Raul Must alustas täna Rio olümpiaturniiri, kui kohtus kolmeliikmelise alagrupi avakohtumises taanlase Jan Jørgenseniga. Kui Must on maailma edetabeli 45. reket, siis taanlane asub viiendal tabelireal. Mustal tugeva taanlase vastu suuri võimalusi polnud ja eestlane kaotas kahes setis 8:21, 15:21. Pühapäeval Eesti aja järgi 02.30 kohtub Must alagrupi teises mängus prantslase Brice Leverdez'ga.

«Tegelikult ma mängisin hästi, lihtsalt esimene geim tuli väga suur nõrkusperiood sisse ja seal käis kõik väga kiiresti ning mul ei olnud enam lootust,» ütles Must 8:21 kaotatud avageimi kohta.

Teise geimi alguses mängis eestlane väga tasavägiselt, ent geimi teine pool kuulus ikka taanlasele. «Väikesed võimalused mul isegi olid, olin talle mõnes geimis isegi võrdne vastane, aga kokkuvõttes on ta ikka parem. Juhuse hooleks ta midagi ei jätnud. Oleksin ehk pidanud rohkem riskima. Homme lähen uuele mängule ja unustan tänase,» lisas Must.

Enne mängu: Kuigi maailma edetabelis viiendal kohal oleva taanlase vastu Must võidumõtteid ei mõlguta, tahab ta oma parimat esitust näidata. «Ta on selge favoriit, ta on selge favoriit ka olümpiamedali võidule.» Ka teine Musta alagrupikaaslane, prantslane Brice Leverdez, on edetabelikoha järgi Mustast tugevam.

«Alagrupp ei ole kerge, sest olin 20., kes kvalifitseerus, ent sain kaks vastast, kes on minust eespool, mis on veidi ebaõiglane. Ja need vastased ei ole minust eespool ainult paberil, vaid ka tasemelt üle. Pean oma võimed maksimaalselt välja mängima, prantslast olen eelmisel hooajal korra võitnud ja üldseis on meil 2:2. Tähendab, et on võimalik teda võita ja olümpial oleks see väga ilus võit,» analüüsis Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles