Kupper: pusimist oli rohkem, kui arvasin

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper Rio olümpiamängudel enne kettaheite eelvõistlust.
Martin Kupper Rio olümpiamängudel enne kettaheite eelvõistlust. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpia kettaheitevõistluses 12 parema hulka jõudnud Martin Kupper tõdes, et edasipääsuks oli pusimist rohkem, kui ta võistluse eel arvas. «Võistlusolud, ring, atmosfäär – see kõik nõudis rahulikumat tegutsemist,» selgitas 62.92 heitnud ja kokkuvõttes 10. mehena edasi pääsenud Kupper. 

«Kaks esimest katset läksid plaanipäraselt, viimasesse panin juba särtsu sisse,» kirjeldas ta oma võistlemist. «Kahjuks kulutasin selle võistlusega liiga palju energiat. Aega läks kaua, keegi ei heitnud normi täis ja nii ei muutunud heitjate nimekiri ka lühemaks. Nüüd tuleb puhata.»

Suure üllatusena ei pääsenud lõppvõistlusele Kupperiga ühes grupis heitnud olümpiavõitja Robert Harting. «Sellisel võistlusel on ikka üllatusi. Mõni vanem tegija langeb välja ja noorem mees jõuab lõppvõistlusele. Selline see sport juba on,» lausus Kupper.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles