Märtin Lõuna-Eesti ralli avapäeva järel: õnneks on päev läbi ja auto terve

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin - Kristo Kraag.
Markko Märtin - Kristo Kraag. Foto: Raivo Remmelgas

Täna alanud EAL Eesti autoralli meistrivõistluste neljanda etapi, Lõuna-Eesti ralli avapäeva järel on liidrid Mitsubishi Lancer Evo IX masinal sõitvad Egon Kaur – Silver Simm. Teisel kohal on Markko Märtin ja Kristo Kraag.

Kui avakatsel näitas Kaur kiireimat aega, siis kolmandad olid numbri all 1 startinud ja Ford Focus RS WRC´03 masinal sõitvad Märtin ning Kraag. Viimati 16 aastat tagasi Võrumaa teedel rallit sõitnud Märtin kaotas 2010. aastal Märtini enda meeskonnas MM Motorsport sõitnud Kaurile 2,3 sekundiga.

«Jalga veel soojaks ei saanud, aga käed sain küll. Pidamist väga polnud, seega enamuse katsest sõitsime külg ees,» sõnas Märtin ralliraadiole peale esimest kiiruskatset.

Kolmel järgneval katsel oli Kaur taas kiireim, Märtin näitas kõigil katsetel teist aega. Avapäeva järel on Märtin Kaurile kaotamas täpselt kuue sekundiga. «Õnneks on tänane päev läbi ja auto ühes tükis. Meie sõit pole väga hea olnud ja kuigi see on alles soojendus homseks, siis võiks see soojendus vähe lihtsam olla, kui ta täna oli. Võrus on väga head teed ja loodame, et saame homseks parema pidamise ning parema enesetunde ja saame kõike seda ka nautida,» võttis Märtin avapäeva kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles