Vigastuse tõttu katkestanud Šadeiko: ma ei kavatse naelikuid varna riputada (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: DAVID GRAY/REUTERS

Rio olümpia seitsmevõistluse avaalal tõkkejooksus katkestanud Grit Šadeiko sõnul tekkis tal probleem stardieelsel soojendusel. «Tegin harjumuspäraseid harjutusi – sörkjooksu, lahtijooksud, venitused. Seejärel proovisin tõkkeid ja siis see juhtuski – teisel tõkkel käis raksatus jalast läbi,» kirjeldas ta juhtunut. 

Šedeiko reis teibiti tugevalt kinni ja ta proovis ikkagi startida, kuid pärast esimese tõkke ületamist, jättis ta jooksu pooleli. «Tänavu pole mul selle lihasega probleeme olnud, küll aga  varem – eelmise aasta talvel tõmbasin sama lihase ära,» rääkis ta. «Eile tegin veel kerge treeningu ja siis oli veel kõik korras. Midagi kusagilt tunda ei andnud.»

Eesti koondise arsti Mihkel Mardna sõnul on esialgsel hinnangul tegemist vasaku reie kakspealihase osalise rebendiga.

Šadeiko tunnistas, et on juhtunu pärast väga kurb, pealegi on terve tänavune hooaeg olnud tema jaoks nagu halb unenägu. «Kindlasti ei jää see hooaeg viimaseks. Naelikuid ei kavatse ma veel varna riputada, sest enda jaoks on veel üht-teist tõestada. Esmalt tuleb aeg maha võtta ja ennast terveks ravida,» lausus ta.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles