Messi mõtles ümber ja jätkab koondisekarjääri

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Lionel Messi Copa America Centenario finaalis, kus jäädi alla Tšiilile.
Pettunud Lionel Messi Copa America Centenario finaalis, kus jäädi alla Tšiilile. Foto: ADAM HUNGER/REUTERS

Barcelona ja Argentiina jalgpallikoondise ründaja Lionel Messi teatas, et jätkab siiski koondisekarjääri. 29-aastane Messi oli Copa America juubeliturniiri finaali järel nii pettunud, et otsustas koondisest loobuda, aga nüüdseks on ta ümber mõelnud. Argentiina kaotas finaalis Tšiilile ja koos Messiga on Argentiina koondis suutnud suurturniiridest võita vaid 2008. aasta olümpiamängud.

«Pärast finaalis kaotamist käis mu peast läbi väga palju mõtteid ja kaalusin tõsiselt koondisekarjääri lõpetamist. Ent minu armastus selle maa ja särgi vastu on liiga suur,» ütles Messi BBC vahendusel.

«Argentiina jalgpallis on palju asju, mida tuleb parandada, aga eelistan teha seda seespoolt ja mitte eemalt niisama kritiseerida,» lisas ta.

Argentiina koondis jätkab septembris 2018. aasta MMi valikmänge ja praegu ollakse edasipääsu tagaval kolmandal kohal. Uus peatreener Eduardo Bauza lisas Messi ka oodatult koondisekandidaatide nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles