Sir Bradley Wiggins aitas britid võimsa maailmarekordini

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Bradley Wiggins celebrates after setting a world record after competing with teammates in the men's Team Pursuit qualifying track cycling event at the Velodrome during the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro on August 12, 2016. / AFP PHOTO / Eric FEFERBERG
Britain's Bradley Wiggins celebrates after setting a world record after competing with teammates in the men's Team Pursuit qualifying track cycling event at the Velodrome during the Rio 2016 Olympic Games in Rio de Janeiro on August 12, 2016. / AFP PHOTO / Eric FEFERBERG Foto: ERIC FEFERBERG/AFP

Suurbritannia meeskond püstitas trekisõidu meeskondlikus jälitussõidus koguni kaks maailmarekordit.

Poolfinaalis, kus alistati Uus-Meremaa, sõideti välja aeg 3.50,57 ja finaalis saadi Austraalia vastu kirja aeg 3.50,26. Pronksi teenis Uus-Meremaa ees Taani võistkond.

Suurbritannia tiimi kuulusid Sir Bradley Wiggins, Owain Doull, Steven Burke ja Ed Clancy. 2012. aastal maanteerattasõidus nii Tour de France'i kui olümpial eraldistardi võitnud Wigginsile oli see kokku viies olümpiakuld, lisaks on tal üks hõbe ja kaks pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles