Finaalivääriline mäng: USA alistas Serbia vaid kolme punktiga! (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA korvpallikoondis pidi sarnaselt üleeilsele mängule Austraaliaga kõik 40 minutit vaeva nägema ja alistas Rio olümpiaturniiri A-grupi neljandas voorus Serbia vaid 94:91.

USA alustas mängu koguni 23:5 spurdiga, aga siis hakkas Serbia aeglaselt, aga kindlalt vahet vähendama. Poolajaks olid ameeriklased ees 50:41 ja kolmanda veerandaja järel juhiti 72:62. Kui veel kaks minuit enne lõppu oli USA seitsme punktiga ees, siis viimastel sekunditel oli Serbial võimalus mäng isegi lisaajale saata, aga Bogdan Bogdanovici kolmene ei tabanud.

USA resultatiivseim oli Kyrie Irving 15 punktiga, DeAndre Jordan lisas 13 silma ja koguni kolm meest (Kevin Durant, Carmelo Anthony ja Paul George) viskasid 12 punkti. Serbiale tõi Nikola Jokic 25 punkti, Miloš Teodosic lisas 18 punkti ja kuus resultatiivset söötu. Viie veaga välja langenud ja seetõttu vaid 15 minutit platsil olnud Miroslav Raduljica arvele jäi samuti 18 punkti.

USA juhib A-gruppi täisedu nelja võiduga, Serbia on ühe võidu ja kolme kaotusega neljas. Alagrupimängude viimases voorus kohtub USA Prantsusmaaga ja Serbia Hiinaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles