Tänak: loodan, et Saksamaal on meie jaoks sobivad tingimused (1)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: SCANPIX

DMACKi meeskonnas sõitev Ott Tänak ootab juba tuleval reedel algavat Saksamaa autoralli MM-etappi ja loodab näidata head kiirust. Optimismi suurendab asjaolu, et DMACK toob Saksamaa etapiks välja uued märja ilma rehvid.

«Mulle meeldib asfalt ja pealegi naudin Saksamaa katseid - igal katsel võib eest leida täiesti erineva ilma. Seega tuleb alati teha kompromisse. Oleme juba näidanud, kui kiired suudame kruusal olla ja loodetavasti on järgmisel nädalal meile sobivad tingimused. Igal juhul pingutan nii palju kui võimalik, et korralik tulemus välja sõita,» rääkis Tänak DMACKi pressiteenistusele.

Tiimiboss Dick Cormack oli eestlasega nõus. «Et nüüd on meie asfaldirehvide valik laiem, loodame näha kiiruse paranemist. Eriti just siis, kui tingimused meile soodsad on. Oleme kasutanud samu võtteid, mis kruusarehvide väljaarendamisel ja teeme seda kõike 2017. aastale mõeldes. Saksamaa tingimused on alati rasked, aga meie rehvivalik peaks nüüd olema piisav selleks, et välja kannatada kõikvõimalikud olukorrad,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles