Eilsed võimsad sooritused toimusid pooltühja staadioni ees

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühi tribüün Rios
Tühi tribüün Rios Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS

Eile algas Rios olümpiamängude kergejõustikuprogramm. Võimsa 10 000 meetri jooksu maailmarekordi kõrval pakuti publikule ka kõigi aegade kõige kõvemat naiste seitsmevõistluse kõrgushüppevõistlust. See kõik toimus pooltühja staadioni ees.

«Meie teada on hommikuse programmi piletid 60 protsendi ulatuses välja müüdud,» rääkis Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu (IAAF) kõneisik. «Muidugi tahaksime näha täisstaadionit, sest sportlaste sooritused on olud imelised.»

Kuigi ka Londoni mängude kergejõustikuprogrammi hommikupoolne osa ei olnud välja müüdud, on Rios staadionite ja hallide täituvusega suuri probleeme. Kergejõustiku võistluste eel ei uskunud ka IAAFi president Sebastian Coe, et Rio staadionil võiks näha täismaja.

«Ma ei ole selles suhtes väga enesekindel, aga samas on piletimüük läinud hästi. Pileteid on veel saada ning ma julgustan kohalikku kogukonda siia tulema,» rääkis Coe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles