Olümpiast peaaegu loobunud Nadal võitis paarismängus kulla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal ja Marc Lopez
Rafael Nadal ja Marc Lopez Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS

Hispaania paar Rafael Nadal ja Marc Lopez alistasid olümpia tenniseturniiri finaalis Rumeenia paari Florin Mergea – Horia Tecau 6:2, 3:6, 6:4.

Pronksmedalile tulid ameeriklased Steve Johnson – Jack Sock, kes said 6:2, 6:4 jagu Kanada paarist Daniel Nestor – Vasek Pospisil.

Nadali jaoks oli see teine olümpiamedal – Pekingis tuli ta üksikmängus olümpiavõitjaks. Londonis ta vigastuse tõttu ei võistelnud. Nadali võit on seda erakordsem, et tegelikult polnud ta võistlusmängu pidanud alates maikuust, mil katkestas Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri. Nadali sõnul alustas ta taas treeningutega 25 päeva tagasi.

Õhtul kell 19.30 on Nadalil võimalik kindlustada ka teine olümpiamedal Riost, kui ta mängib meeste üksikmängu poolfinaalis Argentina tennisisti Juan Martín del Potroga. Teises poolfinaalis kohtuvad Kei Nishikori ja Andy Murray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles