TV3 jättis eestlaste jaoks üliolulise kettaheitevõistluse telepildi tellimata ning leppida tuli rahvusvahelise pildiga (7)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper ja Gerd Kanter said Rio olümpial vastavalt 4. ja 5. koha.
Martin Kupper ja Gerd Kanter said Rio olümpial vastavalt 4. ja 5. koha. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängude kergejõustikuprogrammi teleõigused on sel korral TV3 käes. Kui varasemalt on eestlased harjunud kergejõustiku ning eelkõige kettaheitevõistlusi jälgima otsepildis selliselt, et eetrisse jõuavad kõik katsed, siis tänavu TV3 eraldi kettaheitevõistluse pilti ei tellinud ning leppida tuli rahvusvahelise telepildiga.

See tähendas, et nii eestlaste kui ka teiste sportlaste mitmed katsed jõudsid pilti kas kordusena või ei jõudnud üldse. Näiteks jäi otsepildis nägemata Martin Kupperi viimane katse, mis tol hetkel tõstis ta hõbemedali positsioonile.

Viasat Sport Baltic sisujuht Kalev Kruus sõnas Postimehe päringu peale, et kommentaare jagab TV3 juht Priit Leito, kes polnud aga kättesaadav.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles