Kupper: korraks oli medali maitse suus (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper Rio olümpia eelvõistlusel.
Martin Kupper Rio olümpia eelvõistlusel. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängude kettaheite lõppvõistlusel viimase katsega teiseks tõusnud, ent lõpuks siiski neljandaks tõrjutud Martin Kupper tunnistas, et hinges valitsevad kahetised emotsioonid. 

«Päris hullumeelne. Korraks oli medali maitse ka suus, aga enne võistluse lõppu ei tohi rõõmustada,» sõnas Kupper. «Mehed olid ikka hullult tugevad, ma ei kujutanud ette, et võistluse lõpp võib selliseks kujuneda.»

Olümpiavõidu võttis sakslane Christoph Harting, kes heitis viimasel katsel 68.37. Hõbeda sai Poola vanameister Piotr Malachowski ja pronksi sakslane Daniel Jasinski. Seejuures olid just Harting ja Jasinski need, kes Kupperi viimase heitega poodiumilt maha lükkasid.

Kupper tunnistas, et julges konkurentide viimaseid heiteid vaadata. «Hartingu oma vaatasin eriti hoolega, temalt võis sellist heidet oodata,» tõdes ta. «Endal jäid emotsioonid veel sisse. Tegelikult polegi see ju nii kurb päev – miinimumeesmärk sai täidetud ja tulemus polnud paha.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles