Kupperi treener Tammert: oleks Kanter mööda heitnud, polnuks hullu

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RIO DE JANEIRO, BRASIILIA 13AUG16.
Pildil Aleksander Tammert
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
RIO DE JANEIRO, BRASIILIA 13AUG16. Pildil Aleksander Tammert tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Martin Kupperit juhendav Aleksander Tammert tõdes pärast viimasel hetkel medalita jäämist, et see oli valus.

«Ei uskunud, et mõlemad viimasel hetkel niimoodi mööda lähevad..teadmine, et Martin hõbedal oli, emotsioonid saavad ka sellisel igaval alal olla. Oli juba nagu olemas see hõbe. Kõik koos rõõmustasime tribüünil, olime ekstaasis. Lootsime, et jääb medalile. Oleks veel Gerd temast mööda läinud, polnuks hullu, medal Eestis. Veidi sarnane nagu epeenaiskonnal,» sõnas Tammert ja lisas, et jäi hoolealuse sooritusega rahule. «Hea meel, et õpilane suutis end realiseerida.»

«Martin on noor poiss ja kõik veel ees, aga eks ta on kindlasti löödud. Tema karjääris on see neljas koht aga suur samm, võidelda medali eest, mitte finaalikoha pärast,» lisas Tammert. 

Kupperi viimase katse kohta sõnas Tammert, et sealgi oli veel varu. «Ketas lendas paar meetrit liiga madalal. Ideaalse soorituse korral oleks ketas 67 meetrini lennanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles