Arusaar käis enne olümpiat maal lõõgastumas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Arusaar Rio olümpiakülas.
Ardo Arusaar Rio olümpiakülas. Foto: Tairo Lutter

Vana-Vigalast pärit maadleja Ardo Arusaar tunnistas Rio olümpiamängude maadlusturniiri eel, et enne Brasiiliasse sõitmist sai maal saunas käidud ja niimoodi lõõgastatud. 

«Eks Vana-Vigala rahvas ikka ootab võistlust,» sõnas Arusaar muigamisi. «Kui seal käin, siis ikka küsitakse, millal olümpiale sõidan. Käisin enne olümpiat maal saunas. Seal sai rahu ning lihaseid lõõgastada.»

Kuni 98 kg kaaluvate kreeka-rooma maadlejate võistlus on Rios kavas 16. augustil ehk päev pärast Heiki Nabi jõuproovi. «Arvan, et vaatan tema maadlust telekast. Ei hakka maadlussaali vaatama minema ja sellega end väsitama.»

Nüüd jääb maadlejal üle oodata veel loosi ja saada teada enda avaringi vastane. «Tuleb loota head loosi. Seejärel tuleb anda juba endast parim. Ei tohi matšides end liiga tormates kinni joosta,» sõnas ta. «Minu puhul on esimene periood tavaliselt otsiv. Teises perioodis üritan aga suruda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles