Triller: Argentina ja Brasiilia otsustasid võitja teisel lisaajal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

B-alagrupi eelviimases mänguvoorus alistas Argentina korvpallikoondis Brasiilia 111:107.

Argentina juhtis kohtumist avaveerandi järel 28:19, kuid poolajaks suutis Brasiilia omakorda 52:44 ette minna. Kolmanda ja neljanda veerandaja võitis Argentina vastavalt 23:20 ning 18:13 ning see tähendas, et mäng läks seisul 85:85 lisaajale.

Esimesel lisaajal paremat välja selgitada ei suudetud ning see lõppes seisul 95:95. Argentiinlased suutsid teisel lisaajal oma napi paremuse maksma panna ning võtsid 111:107 võidu.

Argentiinlased vedasid võidule 47 mänguminutiga 37 silma visanud Andrés Nocioni ning 43 minutiga 33 punkti kogunud Facundo Campazzo. Brasiilia parim oli keskmängija Nene, kes kogus 24 punkti ja 11 lauapalli.

Argentinal on nelja mänguga kogutud kolm võitu ja kaotus, Brasiilial on sama mängude arvu juures kolm kaotust ja võit. Alagrupimängude viimases voorus kohtub Argentina Hispaaniaga, Brasiilia aga Nigeeriaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles