Galerii: Märtin näitas Lõuna-Eesti käänulistel teedel klassi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kõigi aegade parim rallimees Markko Märtin näitas taas kodupublikule oma kõrget klassi. Kaks päeva kestnud Lõuna-Eesti rallil sai Märtin koos kaardilugeja Kristo Kraagiga kindla esikoha, edestades 1.04,7ga Egon Kauri ja Silver Simmi.

«Täna oli juba ok, sest rehvivalik oli mõistlikum ja siis hakkas ka tunne tekkima. Eile ei olnud ei tunnet ega pidamist ning kui ei ole ühte, siis ei ole ka teist. Võrumaa katsed olid enamuses tuttavad ja kohad tulid meelde, kuid oli ka katse, kus ma kunagi sõitnud polnud. Minu jaoks oli üllatav see, et ma ei mäletanud, et need teed nii keerulised on ja et siin sirgeid lõike praktiliselt polegi. Päris raske tööga tuli see kõik seekord, sest see WRC-masinaga sõitmine ei tule taas kohe iseenesest ja pidime ikka võiduks ka vaeva nägema,» võttis Märtin võiduka Lõuna-Eesti ralli nädalavahetuse kokku.

Võidumehed kasutasid Ford Focus RS WRC 2003. aasta mudelit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles