Viimasel hetkel võistluskeelu saanud Klišina: mind on reedetud (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Klišina
Darja Klišina Foto: Anton Denisov/RIA Novosti

Sisuliselt viimasel hetkel võistluskeelu saanud Venemaa kaugushüppaja Darja Klišina sõnas, et on süsteemi ohver. Samuti kinnitas ta, et kaebab otsuse rahvusvahelisse spordiarbitraaži.

Rahvusvaheline Kergejõustikuliit (IAAF) eemaldas eile Venemaa kaugushüppaja Rio olümpiamängude stardinimekirjast, kuigi oli eelnevalt väljastanud talle eriloa olümpial osalemiseks. Oma otsuses tugineti uute asjaolude väljailmnemisele. Mis need täpsemalt olid, pole veel teada.

Klišna aga kinnitab, et on puhas sportlane. «Kaeban võistluskeelu koheselt CASi, sest olen puhas sportlane ning olen seda korduvalt tõestanud. Viimased kolm aastat olen treeninud USAs, kus mind on küsitava antidopingusüsteemi väliselt testitud,» kirjutas kaugushüppaja Facebooki.

«Ma olen langemas sporti manipuleeriva süsteemi ohvriks. Kaitsen end kõikide võimalike meetmetega, kuid praegusel hetkel tunnen end reedetuna,» oli venelanna endast väljas. Rio kaugushüppe kvalifikatsioon toimub kolmapäeva esimestel tundidel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles