Võidukas debüüt: Klavan ja Liverpool seljatasid pöörases mängus Arsenali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavan debüüt Inglismaa kõrgliigas kujunes pööraseks, kui Liverpool alistas võõrsil 4:3 Londoni Arsenali. Avapoolajal 0:1 taha jäänud Liverpool viigistas tänu Philippe Coutinho täpsele karistuslöögile poolaja lõpusekunditel. Teise poolaja alguses asuti koguni 4:1 juhtima, ent lubati siis Arsenalil kahe tabamusega mängu uuesti pinge tuua. Lõpuks õnnestus Klavani tööandjal siiski kirjutada tabelisse kolm punkti ja sellega ollakse liigatabelis Manchester Unitedi järel praegu teisel kohal. Avavoorust on pidamata veel vaid üks mäng, kui homme õhtul kohtuvad Londoni Chelsea ja West Ham United.

Arsenal - Liverpool 3:4 (1:1)

Väravad: 31. Walcott, 64. Oxlade-Chamberlain, 75. Chambers - 45.+1., 56. Coutinho, 49. Lallana, 63. Mane

30. minutil eksis Walcott penaltil

Enne mängu:

Klavan on end hooajaeelsetes mängudes heast küljest näidanud, mis annab suurepärase eelduse, et eestlane kuulub täna ka põhikoosseisu. Liverpooli tegemisi kajastav portaal This is Anfield ennustab, et eestlane on algkoosseisus, kuid alternatiivina võib Liverpooli peatreener valida Dejan Lovreni kõrvale keskkaitsesse teise suvise täienduse Joel Matipi.

Klavan tegi Liverpooli eest kaasa neljas hooajaeelses kontrollmängus Chelsea, AC Milani, AS Roma ning Barcelonaga.

Eeldatav algkoosseis:

Väravas: Mignolet

Kaitses: Moreno, Klavan, Lovren, Clyne

Poolkaitses: Wijnaldum, Can, Lallana

Ründes: Coutinho, Firmino, Mane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles