Ultraraudmees Rait Ratasepp: Rakvere Ööjooks andis enesekindlust juurde

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Ratasepp Saksa kolmekordse ultratriatloni finišis.
Rait Ratasepp Saksa kolmekordse ultratriatloni finišis. Foto: Facebook

Eile Rakveres toimunud Eesti ööjooksust võttis teiste seas osa ka ultratriatleet Rait Ratasepp, kes valmistub kümnekordseks Šveitsi ultratriatloniks.

«Eilne Rakvere Ööjooks andis kümne päeva pärast algavaks Šveitsi 10-kordseks ultratriatloniks palju enesekindlust juurde. Saksa võistlusest (kolmekordne ultratriatlon, kus ta saavutas teise koha – toim) taastumine on täies hoos - terve see nädal on mul olnud ebatavaliselt palju magamist (ca 10-11 tundi päevas) ning nädala alguse ujumistrennid basseinis olid vaimse poole pealt päris keerulised,» rääkis Ratasepp.

«Eilest aga hakkasid asjad taas rõõmsamat ilmet võtma - kell 17 lõpetasin 4 km pikkuse ujumistrenni ja enesetunne basseinis oli paranemas. Seejärel sõitsin kohe Rakvere Ööjooksule, kus oli plaanis teha 10 km distantsil nauditav ja parasjagu tugev pingutus, samas mitte endast maksimumi välja panna. Finišijoont ületades tegi lõpuaeg 34.44 meele heaks - ei oleks 13. päeva pärast Saksa ultratriatlon küll sellist aega ja nii head enesetunnet osanud oodata, arvestades, et Rakveres hoidsin Šveitsi võistlust silmas pidades end tagasi. Veel suurem üllatus oli aga see, et ületasin finišijoone kolmandana,» võttis ta oma tulevikuplaanid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles