Alar Seim: Mardi konkurendid on suured ja tugevad

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Behdad Salimikordasiabi.
Behdad Salimikordasiabi. Foto: SCANPIX

Tõstja Mart Seimi treenerist isa Alar Seim on Rios juba alates 11. augustist, kuna ta oli siin abistamas ka enda soomlasest hoolealust Milko Olavi Tokolat, kes saavutas kuni 85 kg kaaluvate meeste seas 19. koha.

Nii on Alar Seim näinud kohapeal treenimas ka üliraskekaalu suurfavoriite. Kuldmedali peale asuvad Rios tõenäoliselt heitlema maailmameister Laša Talakhadze Gruusiast ning Londoni olümpiavõitja Behdad Salimikordasiabi Iraanist.

«Olen neid mehi siin näinud. Mardi konkurendid on kõik suured ja tugevad mehed. Eks nemad jälgivad teineteist,» tõdes Alar Seim, kuid mainis, et ka eestlastel tuleb ikka kahe eeldatavalt kõige võimsama mehe tegemisi piiluda. «Ka meie jälgime neid.»

Rio olümpiaks pani koguni kuus üliraskekaallast enda algraskuseks 450 kg. Nende seas ka Mart Seim. Sama raskuse on kahe tõste kogusummas kirja pannud  veel Talakhadze, Salimikordasiabi, armeenlased Gor Minasjan ja Ruben Aleksanjan ning Türkmenistani tõstja Hojamuhammet Toychyyev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles