Seksiskandaal rikkus Brasiilia vettehüppajate olümpia (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Oliveira (seljaga) ja Giovanna Pedroso
Ingrid Oliveira (seljaga) ja Giovanna Pedroso Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Brasiilia sünkroonvettehüppajad Ingrid Oliveira ja Giovanna Pedroso läksid võistluseelsel õhtul tülli, kuna Oliveira viskas Pedroso toast välja, et ta saaks rahulikult kanuusportlase Pedro Goncalvesiga seksida.

Tüli oli sedavõrd tõsine, et naised koos enam ei võistle. 10 m sünkroonhüpete võistlusel küll osaleti, kuid jäädi seal viimaseks. 17-aastane Pedroso on kaasvõitleja peale vihane, kuna tema arvates ei keskendunud ta piisavalt võistlusele. «Olen neli aastat oodanud, et saaksin olümpial osaleda, tema tahtis aga lihtsalt lõbutseda ning viskas mu toast välja,» rääkis Pedroso.

«Tüli sai tegelikult alguse juba treeningul. Mina tahtsin teha ühte hüpet, tema teist. Rääkisin juba treeneriga, et keskendun nüüd individuaalkarjäärile. See on hea, sest siis ei sõltu ma enam kellestki,» kõneles Pedroso.

20-aastane Oliveira sõnas, et naised omavahel enam ei räägi. «Meil oli tüli ning me ei räägi enam. Kuid võistluste ajaks ühendasime jõud, sest see on ikkagi eriline võimalus esineda kodustel olümpiamängudel.»

Ingrid Oliveira (paremal) ja Giovanna Pedros. Foto Sipa USA
Ingrid Oliveira (paremal) ja Giovanna Pedros. Foto Sipa USA Foto: Fotoarena/Fotoarena/Sipa USA

Seksimine on olümpiakülas pigem tavapärane ning sellele on mõelnud ka olümpiamängude korraldajad. Kokku jagati olümpialastele Rio mängudel pea pool miljonit kondoomi.

Pedro Goncalves. Foto: Reuters
Pedro Goncalves. Foto: Reuters Foto: BRUNO KELLY/REUTERS
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles