Aivar Rehemaa võitis Viru maratoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa võitis Viru maratoni.
Aivar Rehemaa võitis Viru maratoni. Foto: Tarmo Haud

Täna Mõedakul peetud 27. Viru Maratoni finišijoone ületas esimesena Aivar Rehemaa, kes läbis 42 km ajaga 1:57.50.

Rehemaa järel tuli teiseks Priit Narusk ajaga 1:59.34. Kolmanda koha saavutas Janek Vallimäe, kaotades võitjale üle kolme minuti, lõpuaeg 2:00.32.

Kokku registreerus pikale maratonile esialgsetel andmetel 963 suusatajat.

Naruskiga koos rajal sõitnud Rehemaa sai konkurendi ees edumaa trassi viimasel kolmandikul. «Priiduga sõitsime umbes 25 km koos, aga siis tundus, et mees oli raskustes ja nii sain ühel väikesel nukil eest ära. Arvan, et ta vist väga enam ei püüdnudki,» kommenteeris Rehemaa oma võitu.

Lühemale, 25 km rajale registreerus esialgsetel andmetel 299 suusatajat. Esimesena jõudis finišisse Kristjan Koskinen ajaga 1:25.05.

Viru Maratoni korraldaja Evi Tormi sõnul tuli tuisuga raskeks muutunud teeolude tõttu start poole tunni võrra edasi lükata. «Vaatamata keerulistele ilmastikuoludele oli trass siiski kenasti läbitav, kuna vahetult enne suusatajaid läks rajale lumetraktor ja mootorsaanid,» lisas Torm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles