Pärnu Rannastaadion võõrustab Eesti olümpiasportlastega kõrgetasemelist kergejõustikuõhtut

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannastaadion.
Pärnu Rannastaadion. Foto: TANEL PIHELGAS/

Laupäeval, 27. augustil toimub Pärnu uuel Rannastaadionil kõrgetasemeline kergejõustikuõhu, kus peategelasteks on Rio OMil võistlevad sportlased.

Rahvusvahelist kergejõustikuvõistlust pole Pärnu publik näinud pea paarkümmend aastat. Nüüd on see taas võimalik, sest laupäeval 27. augustil uhiuuel võistlusareenil toimuv Pärnu Rannastaadioni Kergejõustikuõhtu toob pärnakate ette Eesti olümpiakoondislased ja mitmed tugevad atleedid piiri tagant.

Võistlus on kui sümboolne vastuvõtt Eesti ja Pärnu olümpiakangelastele - rahvusvahelisel õhtumiitingul tulevad kodupubliku ees starti äsja oma viimase olümpiastardi teinud Pärnumaalt tuule tiibadesse saanud kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter, tõkkejooksja Jaak-Heinrich Jagor ja odaviskaja Liina Laasma. Oma tippvormi realiseerimiseks olümpiajärgses pingevabas õhkkonnas tulevad Pärnusse kettaheitja Martin Kupper, kaugushüppaja Ksenija Balta, odaviskajad Risto Mätas, Magnus Kirt, Tanel Laanmäe ja mitmed teised. Harva peetavas miilijooksus on kavas Eesti rekordiüritused. Eesti kergejõustikutippudele pakuvad konkurentsi mitmed värvikad välismaa atleedid. Lõplik võistlejate stardinimekiri selgub olümpiamängude järgselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles