Üllatus: kahekordne olümpiavõitja Veronica Campbell-Brown 200 meetri jooksus poolfinaali ei jõudnud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronica Campbell-Brown (esiplaanil), kes tuli 200 meetri jooksus olümpiavõitjaks nii Pekingi kui Londoni olümpiamängudel, Rios eeljooksudest edasi ei jõudnud.
Veronica Campbell-Brown (esiplaanil), kes tuli 200 meetri jooksus olümpiavõitjaks nii Pekingi kui Londoni olümpiamängudel, Rios eeljooksudest edasi ei jõudnud. Foto: SCANPIX

Täna selgusid Rio olümpiamängudel naiste 200 meetri jooksu poolfinalistid.

Eeljooksudest jõudis parima ajaga edasi Elevandiluuranniku jooksja Marie-Josee Ta Lou, kes sai kirja aja 22,31. Suure üllatusena jäi oma eeljooksus kolmandaks kahekordne olümpiavõitja Veronica Campbell-Brown, kes ajaga 22,97 edasi ei jõudnud.

Naiste poolfinaalidesse jõudsid Dafne Schippers, Natalia Pohrebniak, Jenna Prandini, Lisa Mayer, Michelle-Lee Ahye, Simone Facey, Crystal Emmanuel, Tynia Gaither, Angela Tenorio, Elaine Thompson, Blessing Okagbare, Dina Asher-Smith, Deajah Stevens, Nercely Soto, Ivet Lalova-Collio, Ella Nelson, Tori Bowie, Murielle Ahoure, Gina Lückenkemper, Jodie Williams, Mujinga Kambundji, Edidiong Ofonime Odiong ning Semoy Hackett.

Naiste poolfinaalid on kavas kolmapäeva varahommikul kell 4.00, finaal joostakse Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul kell 4.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles