Nabi enda medalivõimalusest: usun, et Lopez jõuab finaali

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi Rio olümpial
Heiki Nabi Rio olümpial Foto: Tairo Lutter

Heiki Nabi kaotas Rio olümpiamängudel kreeka-rooma maadluses kuni 130 kg kaaluvate meeste konkurentsis kaheksandikfinaalis suurfavoriidile Mijain Lopezele, kuid võib kuubalase edu korral jätkata heitlust pronksmedalile. 

«Ta on kindlasti paremas vormis, kui eelmisel aastal Las Vegase MMil,» tunnistas Nabi pärast kaotust. «Pärast sellist matši on kopsud tühjad ning käed ja jalad ei liigu. Nii nagu maadluses ikka on.»

Nabi oli pärast kaotust üsnagi kindel, et ta saab täna veel matile, kuna Lopez peaks tema hinnangul olema piisavalt hea, et jõuda taas finaali.

«Ennustan, et ta peaks finaali minema. Vaevalt ta pärast esimest matši väsinud on,» tõdes Nabi. «Ei suutnud tema vastu käiku leida. Proovisin rohkem trügida, kuid see on väga ohtlik. Tal on väga head tõmbed.»

Eestlane tunnistas, et tema vorm on täiesti korralik ja ta loodab heitlust kindlasti jätkata. Olukorra muudab Nabi jaoks keeruliseks aga see, et tema võimalik jätkamine selgub alles mitme tunni pärast.

«Puhkus mulle ei meeldi. Parem oleks kohe jätkata. Sain end nüüd käima,» sõnas Nabi. «Nüüd puhkame natuke ja püüame hoida erksat olekut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles