Mägi: püüdsin korralikult finišijoonele viskuda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi olümpial.
Rasmus Mägi olümpial. Foto: Hendrik Osula/Ekspress Meedia

Rio olümpiamängudel 400 m tõkkejooksus neljanda ajaga poolfinaali pääsenud Rasmus Mägi sõnul ei oodanud ta eeljooksust nii head aega. «Veel lõpusirgele tulles, vaatasin, et tuleb aeg 49,0, mis peaks olema edasipääsuks turvaline ka siis, kui ma kolme hulka ei mahu. Poolfinaali parema stardikoha pärast, püüdsin aga lõpuni pingutada ja korralikult finišioonele viskuda.» rääkis 48,55 jooksnud Mägi. Tegemist on tema karjääri teise tulemusega.

Poolfinaal joostakse juba homme ning Mägi usub, et tal jäi sellekski jooksuks veel midagi sisse. «Kui ma nägin, et 100 m enne lõppu polnud keegi eest ära läinud, ei pidanud ma ka täit käiku panema. Usun, et mul on poolfinaalis veel endast midagi võtta,» märkis ta.

Oma eeljooksus napilt neljandaks jäänud Jaak-Heinrich Jagor ei pääsenud poolfinaali ka aegade võrdluses. 49,78 andis kokkuvõttes 29. koha. Ta nentis, et hotellituppa nutma minna, pole otseselt tarvis, kuid rahule ta oma tulemusega ka ei jäänud.

«Kui tablool aega nägin, siis rahuldust see ei pakkunud,» tunnistas ta. «34 kraadi sooja, tõmbasid soojendusel temperatuuri nii üles, plahvatuslikkust jätkus vaid stardipaugule reageerimiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles