Londoni olümpiavõitja on Rios haiguse tõttu keerulises olukorras

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenn Suhr.
Jenn Suhr. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel naiste teivashüppes võidutsenud Jenn Suhr on homse Rio OMi kvalifikatsiooni eel jäänud raskelt haigeks.

Suhr, kes sai Londoni mängudel kaela kuldmedali ja neli aastat varem Pekingis hõbeda, on Rios saanud külge raske viiruse. Tema abikaasa Rick Suhri sõnul on naise olukord halb. «Jenn jäänud haigeks, viimase kahe päeva jooksul koguni väga haigeks. Täna hommikul muutus olukord üsna hulluks, tal pole peaaegu üldse enam häält alles. Tundub, et ta on mingisuguse keerulise viiruse endale külg korjanud ja see põhjustab raskusi hingamisteedes,» selgitas naise abikaasa.

Mehe sõnul ei kavatse aga naine võistlemisest loobuda, kuigi pole teada, kui hästi ta homme konkurentidele vastu suudab astuda.

Naiste teivashüppe kvalifikatsioon on kavas homme Eesti aja järgi kell 15.45. Finaal toimub 20. augustil kell 2.30 öösel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles