Rio OMi loos Ardo Arusaarele ei halastanud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Arusaar Rio olümpiakülas.
Ardo Arusaar Rio olümpiakülas. Foto: Tairo Lutter

Täna sai enda Rio olümpiamängude esimese vastase teada kreeka-rooma maadleja Ardo Arusaar. Kuni 98 kg kaaluvate meeste seas võistlev Arusaar on avaringis vaba, kuid teises ringis tuleb vastamisi minna hirmkõva Venemaa maadlejaga.

Arusaare vastaseks kaheksandikfinaalis on Venemaad esindav Islam Magomedov, kes võitis eelmisel aastal Las Vegases toimunud MMil pronksmedali ning krooniti Bakuus ka Euroopa meistriks.

Selle duelli võitja kohtub aga türklase Cenk Ildemi (kahekordne MM-pronks, neljakordne EM-pronks) või India sportlase Hardeep Hardeepiga.

Õnnetuseks sattus Arusaare tabelipoolele ka suursoosik, Artur Aleksanjan Armeeniast.

Aleksanjan on võitnud kahel viimasel MMil kuldmedali, lisaks on ta kolmekordne Euroopa meister ning Londoni OMi pronksmedalist.

Kuna Aleksanjanile on piltlikult öeldes juba koht OM-finaalis garanteeritud, siis tuleb Arusaarel medalimatšideni jõudmiseks kindlasti kaks esimest vastast alistada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles