Nabi vastase võimsast heitest: minu viga (2)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Semjonov heitmas Heiki Nabit.
Sergei Semjonov heitmas Heiki Nabit. Foto: Tairo Lutter

Heiki Nabi jaoks lõppes Rio olümpia viienda kohaga, kui ta kaotas pronksimatšis 0:6 venelasele Sergei Semjonovile.

«Ta tegi hea ürituse ning sooritas hea heite. Ta tegi asja ära ja oli tubli. Minu viga,» tunnistas Nabi pärast pronksimatši kaotamist.

Londoni olümpiahõbe kahetses, et ta ei suutnud ise parterisse pandud venelast üle vedada. «2 punkti oli päris lähedal. Oleks need kätte saanud, siis oleks olnud hoopis teine teema,» sõnas ta.

Nabi vabandas pärast viiendat kohta nii toetajate kui ka fännide ees ning tunnistas, et oleks tahtnud Eesti inimestele pakkuda medalirõõmu.

«Tegelikult oli medal lähedal. Jäin lõpus natuke hajevile,» tunnistas matimees. «Semjonov maadles ka hommikul hästi ning kehva mees ta ei ole. Arvan kokkuvõttes, et olen paremaks suuteline.»

Rio olümpiavõitjaks krooniti kuubalane Mijaín López Núñez, kes on nüüd raskekaalus võidutsenud kolmel olümpial järjest. Hõbemedal läks türklasele Rıza Kayaalpile. Lisaks Semjonovile võitis pronksmedali veel aser Sabah Shariati.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles