Jalgpalli otsepilt: Infonet lõi Pärnule viis vastuseta väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 24. vooru esimeses teisipäevas matšis läksid omavahel vastakuti Pärnu Linnameeskond ning Tallinna FC Infonet. Ülekaaluka võidu sai kirja võõrsil mänginud Infonet, kes alistas kohaliku vutimeeskonna koguni 5:0. Tallinlased avasid väravaarve juba kohtumise 8. minutil, kui jala sai valgeks leegionär Draman Haminu, Dmitri Kruglov lisas viis minutit hiljem juba teisegi. 

Teisel poolajal jätkus Infoneti ülekaal: väravad kanti vastavalt Jevgeni Harini (51. mintuil), Sergei Mošnikovi (74. minutil) ja Vladimir Voskoboinikovi (82. minutil) arvele. Tänu suurele võidule kindlustas Tallina Infonet oma liidripositsiooni, asudes 55 punktiga esimesel kohal, Pärnu jätkab aga kindlalt eelviimasena.

Postimees tõi kell 18.00 Pärnu Rannastaadionil alanud kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerib Kristjan Jaak Kangur.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Pärnu Linnameeskond – Tallinna FC Infonet

Teisipäeval 16. augustil kell 18.00 Pärnu Rannastaadionil

Tabeli esimesel pulgal paiknev Infonet on tänavu Premium liiga üheksandat Pärnut juba kahel korral võitnud – märtsis võõrsil 2:0, juunis kodus 3:1. Kas kahele tuleb lisa? Infonet vajab punkte, et end liidripositsioonil kindlamalt tunda – teisel kohal asuvast Levadiast on nad ühe vähempeetud mängu juures kahe punktiga eest rebinud, kaugel pole ka Tallinna Flora ning Nõmme Kalju.

Pärnu aga üritab tabada neist ühe koha võrra kõrgemat positsiooni hoidvat Narva Transi, kes on Pärnust kaheksa punktiga eespool. Viimati kaotas Pärnu võõrsil Florale 0:3, Infonet leppis aga liidrite heitluses Levadiaga 0:0 viiki.

Infoneti poolel ei saa kaasa teha mängukeelu all olev poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev.

Pärnu Linnameeskonna abitreener Gert Olesk: «Kui suudame mängujoonisest kinni pidada, vältida lihtsaid eksimusi kaitses, siis peaksime olema suutelised ka liiga liidrile peavalu valmistama ja ka punkte võtta!»

Pärnu ründaja Kristian Lenk: «Mäng liiga liidriga pole kunagi kerge, kuid meie karukoopas on kõik võimalik, olenemata vastase suurusest. Läheme seda mängu võitma!»

Infoneti juhendaja Aleksandr Puštov: «Meid ootab 11 päeva jooksul ees neli mängu ning viimasest mängust Levadiaga on möödunud vaid kaks päeva. Peame taastama jõud ning jagama selle mängude vahel ära. Iga vastane mängib meie vastu kõrgendatud motivatsiooni ning sooviga, kuid ega meiegi selles vallas maha jää – kavatseme igas mängus püüelda võidu poole. Traumad ja diskvalifikatsioonid annavad võimaluse end tõestada neil mängijatel, kes ei ole saanud palju mänguaega. Just nemad peavad meeskonna jaoks olema uueks hingamiseks.»

Infoneti ründaja Vladimir Voskoboinikov: «Praegu omab iga mäng suurt tähtsust, seega valmistume igaks mänguks kui finaaliks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles