Williamsi pikk periood esireketina võib katkeda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williamsit on viimastel aegadel tabanud mitmed tagasilöögid.
Serena Williamsit on viimastel aegadel tabanud mitmed tagasilöögid. Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma edetabeliliider Serena Williams võib kaotada oma esireketistaatuse pärast seda nädalat. Põhjuseks õlavigastus, mis ei lase tal osaleda Cincinnati tenniseturniiril.

Teist kohta hoidval sakslannal Angelique Kerberil on seetõttu suurepärane võimalus kerkida ise maailma parimaks naistennisistiks, kuid selleks on Kerber kohustatud antud turniiri võitma. 34-aastane Williams võttis eelmisel nädalal vastu Cincinnati tennisteturniiri korraldajatelt saadetud kutse, ent nüüd on ameeriklane sunnitud võistlusest loobuma. «Mu õlapõletiku üleelamine on paras katsumus, kuid loodan peagi tenniseväljakutel tagasi olla,» sõnas Williams.

Williams on naiste esireketina püsinud 183 nädalat järjest ning ühtekokku koguni 306 järjestikku nädalat. Rio olümpiamängudel langes ta üllatuslikult konkurentsist juba kolmandas ringis, kui kaotas naisüksikmängus ukrainlannale Elina Svitolinale. Lisaks pidid õed Williamsid tunnistama paarismängus kaotusvalu koguni avaringis.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles