Arstide prognoos: Konstantin Vassiljev peaks MM-valiksarjaks terveks saama

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Eilses Poola kõrgliiga mängus vigastuse tõttu välja vahetatud Konstantin Vassiljevi paranemine võtab arstide kinnitusel aega kuni kaks nädalat.

«Astusin vastase jala peale, minu jalg läks valesti ja vajusin kogu raskusega paremale jalale, tegin viga hüppeliigesele. Vigastada sain mängu 8. minutil, vahetust palusin veerand tundi hiljem, sest väga raske oli joosta,» kirjeldas Vassiljev.

Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp ütles, et täna Poolas tehtud uuringu põhjal läheb taastumiseks aega 10-14 päeva. 

«Vigastus ei ole õnneks nii tõsine nagu alguses karta võis. Praegune hinnang on, et paranemine võtab 10-14 päeva. Vassiljev saab juba peagi alustada füsioteraapiaga, taastusraviplaan on tehtud järgnevaks 7-10 päevaks. Oleme ühenduses Vassiljevi koduklubi Białystoki Jagiellonia arstiga,» selgitas Rõivassepp.

Kui arstide prognoos paika peab, saab Vassiljev osaleda 31. augustil Pärnus peetaval maavõistlusel Maltaga ning 6. septembril Zenicas toimuval MM-valiksarja avamängul Bosnia ja Hertsegoviinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles