Uus-Meremaa süstasõitja püstitas Rios olümpiarekordi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Carringtonile pole naiste süstasõidus vastast.
Lisa Carringtonile pole naiste süstasõidus vastast. Foto: SCANPIX

Rio olümpial oli täna võimalik näha taaskord olümpiarekordi purunemist, kui naiste ühesüsta 200 meetri distantsil kaitses olümpiavõitu uusmeremaalane Lisa Carrington, kellele finaalis vastast paraku polnudki.

Neljakordne olümpiavõitja Carrington (27-aastane) pani alates stardist gaasi põhja ning läbis 200 meetrit ajaga 39,864 sekundit, mis tähistab ühtlasi uut olümpiarekordit. Maailmarekord (37,898 sek), mis kuulub samuti Carringtonile, jäi aga üsna kaugele.

Hõbemedali sai poolakas Marta Walczykiewicz (40,279 sek) ning pronks kuulub aserile Inna Osipenko-Rodomskale (40,401 sek).

Naiste paarissüstal tulid 500 meetri distantsil ajaga 1.43,687 olümpiavõitjateks ungarlased Gabriella Szabo ja Danuta Kozak. Hõbemedali said kaela kõigest 0,051 sekundiga kaotanud sakslannad Tina Dietze ja Franziska Weber ning poodiumi viimase astme hõivasid poolatarid Karolina Naja ja Beata Mikolajczyk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles