Muretult oma jooksu võitnud Bolt jõudis poolfinaali 15. ajaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt 200 meetri eeljooksus.
Usain Bolt 200 meetri eeljooksus. Foto: SCANPIX

Täna selgusid Rio olümpial meeste 200 meetri sprindi poolfinalistid.

Oma teist kulda Rios on jahtimas Jamaica mees Usain Bolt, kes jõudis tänastest eeljooksudest edasi 15. ajaga, milleks oli 20,28. Samas oli jooksu lõpus näha, et oma võidus ja poolfinaalikohas kindel olnud Bolt seekord lõpuni ei pingutanud.  Eeljooksude kiireimat aega näitas kanadalane Andre De Grasse (20,09).

Meeste 200 meetri jooksu poolfinaalid on kavas 18. augusti varahommikul kell 4, finaal toimub 19. augusti varahommikul kell 4.30.

Kõik poolfinalistid:

Alonso Edward (Panama), Daniel Talbot (Suurbritannia), Bruno Hortelano (Hispaania), Yohan Blake (Jamaica), Salem Eid Yaqoob (Bahrein), Ramil Guliyev (Türgi), Jose Carlos Herrera (Mehhiko), Roberto Skyers (Kuuba), Justin Gatlin (USA), Matteo Galvan (Itaalia), Nickel Asmeade (Jamaica), Adam Gemili (Suurbritannia), Nery Brenes (Costa Rica), Churandy Martina (Holland), LaShawn Merritt (USA), Christophe Lemaitre (Prantsusmaa), Usain Bolt (Jamaica), Ejowvkoghene Ododuru (Nigeeria), Andre De Grasse (Kanada), Nethaneel Mitchell-Blake (Suurbritannia), Likourgos-Stefanos Tsakonas (Kreeka), Ameer Webb (USA), Aaron Brown (Kanada) ning Rondel Sorrillo (Trinidad ja Tobago).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles