Video: Taimsoo ja Raja olid pidulikust vastuvõtust meelitatud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rio olümpiamängudel pronksmedali võitnud paarisaerulisse neljapaati kuuluvad Allar Raja ning Kaspar Taimsoo jõudsid täna öösel Eestisse ning andsid esimese intervjuu pärast suurt sõitu kodumaa pinnal.

«Kananahk on ihul ning sõrmeotsad surisevad,» vastas Raja küsimusele, kuidas ta end tunneb. «Mõtlesime, et astume uksest sisse ja võtame õnnitlused vastu, aga see siirus ja inimeste kohalolek – see on minu karjääri üks elavamaid ja tundelisemaid hetki,» jätkas Raja.

Taimsoo sõnul elati Rios pärast pronksivõitu kaasa nii kettaheite finaalile kui ka Usain Bolti suurele jooksule «Kasutasime võimalust ja elasime meie enda sportlastele kaasa. Käisime vaatamas meeste kettaheite finaali ning meeste 100 meetri finaali. Nautisime olümpiat omas tempos,» rääkis Taimsoo.

Küsimusele, kas mehed ise ka aru saavad, kui suur asi nende medal eestlastele on, vastas Taimsoo: «Päris raske on selle asja tähendust hinnata. Ise oleme sportlastena teistele alati kaasa elanud ning ei mahu nagu pähe, et keegi võiks meile samuti kaasa elada. Veider, aga ei suuda samastuda sellega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles