Balta: kõik on hästi, aga tahan rohkemat (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängude kaugushüppe eelvõistlusel 6.71ga neljanda tulemuse saanud ja kindlalt lõppvõistlusele jõudnud Ksenija Balta sõnul võib ta mõneti olla juba rahul, kuid ei soovi veel peatuda. 

«Oma esimesel olümpial ma lõppvõistlusele ei pääsenud, seega tegin oma senise parima ja kõik on hästi. Aga ikka tahaks rohkemat,» sõnas ta. «Lõppvõistlusel sõltub kõik minust – kuidas ma suudan end emotsionaalselt koguda. Aga ma olen kogenud sportlane ja usun, et tulen sellega toime,» sõnas Balta.

Balta avakatse ebaõnnestus, korraliku tulemuse sai ta kirja teisel katsel. «Tehniliselt õnnestus see hüpe hästi – õlad olid ees ja kogu kiirus läks hüppesse,» hindas ta. «Võtaksin selle hüppe tehnilise osa finaali kaasa ja lisaksin vunki juurde. Arvan, et kõrge koha saamiseks tuleb seal kaugemale hüpata. Tean, et minus on rohkemat!»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles