Lochtel keelati Brasiiliast lahkuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte
Ryan Lochte Foto: Jason Getz/USA Today Sports

Röövi ohvriks langenud USA ujujad Ryan Lochte ning James Feigen peavad jääma Brasiiliasse, kuna politsei uurib nende röövimise juhtumit. Meeste väidete kohaselt langesid nad Rios taksoga sõites relvastatud kurikaelade ohvriks.

Politsei sõnul ei klapi meeste ütlused aga turvakaamera videoga. Nimelt väitsid ujujad olümpiakülla saabumise ajaks teistsuguse kellaaja, kui näitavad turvakaamerad.

Samas võib Twitteris liikuva info põhjal eeldada, et Lochte on juba USAsse jõudnud. Kogu juhtum on tegelikkuses väga segane ning seda juba meeste esimestest ütlustest alates. Lochte on kord meediale teatanud, et jutud röövist pole tõesed, kuid seejärel on ta teinud koos koondisekaaslastega politseisse avalduse.

Ujuja kirjelduste kohaselt hoidis üks mees relva vastu tema nägu ning võttis talt raha ning väärisesemed. Politseil aga puuduvad selged asitõendid, mis kinnitaksid Lochte juttu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles